Had mij een jaar geleden gevraagd of ik mee ging wandelen en ik had je uitgelachen.

Wandelen was niks voor mij!

Nu ben ik het allerliefst met mijn hond in het bos en kan ik daar heerlijk uren verdwalen. Soms in stilte, soms met een podcast op. Als ik in het bos rondloop voel ik mij vrij, sterk en krijg ik veel inspiratie.

Dat gun ik jou ook en ik neem je daarom heel graag mee het bos in. Jij verdient ook een uurtje "me-time" en een flinke "energy boost"

 

Jij zorgt voor iedereen, maar wie zorgt er voor jou?

Tijdens de walk&talk lopen we een rondje Kwintelooyen (Rhenen). Jij vertelt je verhaal, kan je ei kwijt bij mij en ik maak je bewust van je overtuigingen. In ons leven hebben we veel overtuigingen gecreëerd. We zijn van alles gaan geloven over onszelf en de wereld, maar is dat allemaal waar? Is dat jouw waarheid of de waarheid van je ouders, je vrienden of de leraren die je vroeger op school had? Tijdens de walk&talk maak ik je ervan bewust dat jij altijd een keuze hebt in wat je denkt, voelt en doet. Ik leer je te focussen op jouw cirkel van invloed en een positieve mindset te creëren. 

 

women-300x225
20201126_300x400
trees-300x225

Tijdens de Walk & Talk ervaar jij:

 • dat door te lopen, jouw geest automatisch ontspant;
 • dat door in het bos te zijn, er ruimte ontstaat in je hoofd;
 • dat jij je leven kan creëren;
 • dat jij altijd een keuze hebt;
 • wie je werkelijk bent;
 • dat het bos vol zit met metaforen die dienen als jouw spiegel;
 • dat je door stil te zijn je cheerleaderstem (intuïtie) weer hoort;

De Walk & Talk is voor jou als:

 • je de regie over jouw leven weer in eigen handen wilt hebben;
 • je vindt dat het nú tijd is voor jou;
 • je zin hebt om actie te ondernemen;
 • je een positieve mindset wil creëren;
 • je toe bent aan verandering;
 • je bereid bent om actie te ondernemen om jouw dreamlife te creëren;
 • je weer ruimte in je hoofd wilt creëren
 • je meer energie wilt

Praktische informatie:

 • Wandeling van 1 uur;
 • locatie Kwintelooyen, Rhenen;
 • dinsdag/woensdagochtend (andere momenten in overleg);
 • 44 euro; (excl. reiskosten wanneer we niet in Kwintelooyen lopen)
autumn-600x900