Over mij

Daar is hij dan, de "over mij pagina", wat heb ik daar mee geworsteld. Laat mij maar aan een groep mensen vertellen wie ik ben en wat ik (het liefste) doe, maar schrijven...

Ik ben Brit en ik ben dus niet zo goed in schrijven, des te beter in praten. Praten doe ik graag, omdat ik mij daarmee het beste kan uiten. Mijn hoofd zit vaak vol met inspiratie die ik graag wil delen. Ik praat graag, maar vind luisteren misschien nog wel leuker. Ik ben gek op podcasts en kan ook uren naar het gekwebbel van mijn kinderen, vriendinnen of de kassameisjes luisteren. Ieders verhaal is bijzonder en waardevol. Ik zie het leven ook als een mooi verhaal, met steeds weer nieuwe hoofdstukken die ik kan creëren. .

“A few bad chapters does not mean your story is over”

Ik ben moeder van 2 jonge kinderen en getrouwd met het grootste kind in huis. (Wanneer worden mannen volwassen?) In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen, maar sta ik ook gewoon de was te vouwen en te stofzuigen. Vroeger had ik daar de balen van, ik had het gevoel dat al mijn tijd ging zitten in het verzorgen van mijn kinderen, het huishouden en de algehele organisatie van een gezin. Ik was moedermoe

Tegenwoordig neem ik meer tijd voor mijzelf dan aan al die andere dingen en vooral niet aan de verwachtingen van anderen. Ik luister naar mijn innerlijke stem, die weet precies wat ik nodig heb. Dat klinkt misschien egoïstisch en misschien wat zweverig, maar ik geloof dat als je als vrouw tijd voor jezelf neemt en naar jezelf luistert, je een leuker, fijner, energieker en waardevoller mens bent voor een ander. 

20201003_600x800

“Life becomes beautiful when you learn to be as good to yourself as you are to others”

20201003_600x841

Een uurtje eerder opstaan, boeken lezen en wandelen. Het zijn zomaar wat kleine, praktische dingen die ik in mijn leven heb toegevoegd wat ervoor heeft gezorgd dat ik balans heb gecreëerd tussen de wereld om mij heen en mijzelf. Ik creëerde een nieuw hoofdstuk in mijn verhaal. Een verhaal die mij wél dient en noemde het “Britshift”. Het is mijn missie om vrouwen met dit verhaal te inspireren en te leren hoe ook zij een leven kunnen creëren op hun voorwaarden. Het nieuwe hoofdstuk in hun verhaal. 

Actie in de taxi!

Wie mij kent weet dat mijn leven altijd in beweging is. Ik ben iemand die houdt van actie en verandering. Stil staan is een “no go”. In mijn manier van coachen zie je dat terug. We stellen doelen, gaan erop uit, wandelen en ik geef je een liefdevolle schop onder je kont als je stopt met DOEN.