My body, My Choice!

Verander je mindset en val af!

Weet jij nog wat je moet doen als je wilt afvallen? De een zegt je mag geen koolhydraten, de ander zegt dat je juist brood moet eten. De een zegt dat je het ontbijt niet over mag slaan, weer een ander zegt dat je pas na 12 uur mag eten. Hoe meer ik lees over afvallen, hoe meer verward ik raak.

Don’t let your mind

bully your body

Zou het niet fijn zijn als je zelf bepaalt wat je wel en niet mag? Ik heb goed nieuws voor je, want dat kan! Ik heb geleerd om naar mijn eigenwijs-heid te luisteren waardoor ik mijn mindset shifte en afviel. En als ik het kan, kan jij het ook!

In 8 maanden tijd ging ik van maat XL naar M. Op mijn manier, zonder mijzelf iets te ontnemen of elke dag in de sportschool te staan. Ik viel af op mijn voorwaarden en daar horen pizza’s en chocolade bij. Ik koos ervoor om mijn lichaam met liefde te behandelen, zoals hij ook altijd lief geweest is voor mij. Ik viel af met fun and ease.

FB_IMG_1608826056038

My body, my choice!

Ken je dat, je vriendinnen kunnen alles eten en komen geen grammetje aan. Jij hoeft maar naar de zak chips te kijken en komt al aan. Je leest de achterkant van de verpakkingen, omdat je wilt weten hoeveel calorieën het product bevat. Je sport, maar die sixpack zie je in de verste verte niet. 

Dit was ook mijn waarheid en dat is precies wat het is. “Je eigen waarheid’. In de loop van de jaren heb jij jezelf een waarheid aangepraat. Er kan van alles in je leven gebeurd zijn waardoor jij de overtuiging hebt gecreëerd dat je lichaam niet goed genoeg is.

What you believe, you receive.

-Gaby Bernstein-

pexels-lena-shekhovtsova-6075789

Nu je weet dat je deze waarheid zelf hebt gecreëerd, kan je dan ook geloven dat jij een waarheid kan creëren die je wel dient? Ik stopte met tegen mijzelf te zeggen dat ik dik ben en begon mijzelf te vertellen dat ik slank ben en leerde elk lichaamsdeel te waarderen en lief te hebben. Ik accepteerde wie ik was door elke dag positieve en liefdevolle woorden tegen mijzelf te zeggen, ik leerde mijn lichaam te waarderen.

Dat wat je waardeert is waardevol voor je. En dat wat waardevol voor je is, dat behandel je met zorg, toch? Zo werkt My body, my choice. Door je lichaam te gaan waarderen, maak jij keuzes die goed zijn voor je jou en je lichaam. Jij maakt de keuze hoe jij naar je lichaam wilt kijken. Jij kiest wat je wel en niet in je waardevolle lichaam stopt en wat je met je lichaam doet.

I am good to my body, and my body is good to me.

In deze 8 weekse online training leer ik je hoe je je mindset kan shiften en je lichaam echt leert waarderen waardoor jij vanuit jezelf de keuzes maakt die zorgen dat je afvalt. 8 weken lang krijg je elke werkdag content die jou helpt om in een positieve vibe te komen, je aanzet tot actie, je inspireert en die je een hoop rust en tegelijkertijd energie gaat geven. 

Jij bepaalt zelf welke stappen je neemt. Of je nu kleine stapjes of grote stappen maakt, het maakt niet uit, zolang je maar stappen neemt! Dat is de enige voorwaarde die ik heb voordat jij je inschrijft voor deze training. Als je met mij aan de slag gaat ga je voor resultaat en niet voor excuses. 

8 weeks from now, you will thank yourself.

Dit programma is voor jou als jij:

 • alle diëten al gedaan hebt, maar nog steeds niet het lichaam hebt waar je naar verlangt;
 • weet wat gezonde voeding is, maar niet af valt;
 • verlangt naar meer plezier in je leven;
 • sport, maar het effect niet ziet;
 • alles wilt kunnen eten, net als je vriendinnen;
 • geen taart wilt overslaan op een verjaardag;
 • van eten houdt;
 • van praktisch en simpel houdt.

Dit programma is niet voor jou als jij:

 • geen verantwoordelijkheid neemt over je eigen keuzes;
 • altijd een excuus hebt om je doelen niet te halen;
 • blij bent met je lichaam;
 • niet tegen een schop onder je kont kan.
€ 333,- 

Wat krijg je?

 • 8 weken lang, elke werkdag waardevolle content;
 • Meditaties, om te voelen welke gedachtes je dienen
 • Visualisaties, zodat je voelt wie je bent met het lijf dat je verlangt;
 • Talks, die je inspireren en informeren;
 • Praktische tips, waar je gelijk mee aan de slag kan;
 • Concrete opdrachten, die afrekenen met je bullshit excuses; 
 • High vibes, zodat jij lekker in je vel komt te zitten;
 • Elke week een live Q&A, waar jij mij alles kan vragen over jouw reis naar your dreambody!;
 • Een community met like minded people, die elkaar upliften en supporten; 
 • Filmpjes en aanwezigheid van voedingsdeskundige; 
 • Een feestelijke afsluiting, inclusief een fotoshoot waar jij op staat als de beste versie van jezelf;
 • Heel veel plezier;
 • Een liefdevolle schop onder je kont, als je dat nodig hebt.

Everyday is a new opportunity to change your life.

Dus, waar wacht je nog op, blijf je doen wat je altijd deed of ga je voor verandering?